Content marketing

Kvaliteten af indholdet på dit website eller din webshop kan have altafgørende betydning. Både i forhold til hvor kompetent og troværdigt dine kunder synes, dit site fremstår, men også i forhold til Googles vurdering af dit site.

Jo mere unikt indhold af høj kvalitet, jo bedre chancer har du for de gode placeringer i søgemaskinerne – ganske enkelt fordi Google, der selv er en forretning, lever af at give sine brugere de bedste søgeresultater.

Det kan dog være svært selv at producere den ene gode tekst efter den anden – mange har ikke lyst, andre erkender selv, at det ikke er dér, deres styrke ligger, mens nogen hellere vil bruge tid på noget andet.

Alt inden for content marketing

Kan det skrives, kan det leveres – næsten. Mit tekstarbejde er alt sammen udført med hjertet og mit tastatur er ikke en produktionsvirksomhed på akkord. Har du brug for billige SEO-tekster, som ikke skal kunne andet end at være netop dét, henviser jeg gerne til andre bureauer. Skriv blot en mail til christina@vaeksteriet.dk

Har du derimod brug for tekster, der ikke kun har Google som modtager, men også er henvendt til dine kunder og skal få dem til at konvertere, er jeg sprængfyldt med gode erfaringer, formuleringer og vinkler, som tilsammen giver dig tekster af meget høj kvalitet.

Jeg har erfaring med både færdige nyhedsbrevspakker, tekster til komplette websites, enkeltstående blogindlæg, kategoritekster, produkttekster, undervisningsmateriale og meget mere. Tekstmaterialet kan skabes i tæt samarbejde med kunden, men jeg er så selvstændig og kreativ i min tilgang til tekstarbejdet, at du også blot kan bede mig eksekvere efter dit ønske og selv bruge tiden på noget andet i stedet.

Alt tekstarbejde er 100% unikt uden risiko for duplicate content og med dig som ophavsrettighedshaver – og så har jeg i øvrigt 100% styr på retstavning, nutids-r samt forskellen på ligge og lægge.