Søgemaskineoptimering / SEO

At være til stede online kræver mere end blot et website eller en webshop. Kunderne kommer i de færreste tilfælde af sig selv og dag for dag bliver udbuddet af præcis den vare eller ydelse, du tilbyder, blot større og større.

Antallet af webshops vokser og som naturlig forlængelse deraf, gør konkurrencen det samme – det eneste, der bliver mindre, er chancen for at blive opdaget af kunderne, medmindre du aktivt arbejder målrettet herpå. Derfor er det en nødvendighed at give dit website eller din webshop de bedste betingelser for at blive fundet af præcis din målgruppe.

Speciale i onsite SEO

Hos Væksteriet er optimeringen specialistpræget. Hvor mange mindre bureauer tilbyder en palette af kompetenceområder og dermed bliver generalister i stedet for specialister, fokuserer Væksteriet på onsite SEO med det gode indhold og de langsigtede resultater i fokus. Her er ingen hurtige løsninger, for god søgemaskineoptimering tager tid og kræver dygtigt og vedholdende benarbejde.

Til gengæld er du med korrekt onsite optimering godt på vej i front og risikerer hverken at sætte dit websites autoritet eller din forretning over styr med tvivlsomme smutveje og kortsigtede løsninger.
Væksteriet er en enkeltmandsvirksomhed med flere dygtige samarbejdspartnere tilknyttet inden for søgemaskineoptimeringens øvrige discipliner, da ingen optimeringsparametre kan stå alene. Med et løbende samarbejde hos mig er du derfor sikret de samme kompetencer som hos et større bureau – men har til gengæld altid den samme projektleder, som kender netop din virksomhed og har fuldt overblik over optimeringen.

Væksteriet tilbyder

  • +8 års erfaring med SEO fra mange forskellige brancher
  • Ekspertviden inden for især nicherne børnetøj, børnetilbehør og kvindemode
  • Optimering i overensstemmelse med Googles retningslinjer
  • Kompetent rådgivning
  • Høj kvalitet
  • Stor faglig stolthed
  • Loyalitet

Få et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen til højre eller send en mail til christina@vaeksteriet.dk