Referencer

For yderligere referencer er I derfor velkomne til at kontakte mig, ligesom I kan besøge min LinkedIn-profil for uddybning af tidligere ansættelser.

Udtalelser fra kunder

”Vi har ad flere omgange benyttet Christina til produktion af tekster til koncernens forskellige websites. Hun evner på en professionel måde at tilpasse sine tekster til vores tone-of voice samt opbygge teksterne og sproget i disse, så de matcher det tekstformat, der er brug for. Alle tekster leveres korrekturlæste til tiden og er af høj kvalitet, både kommunikativt og SEO-mæssigt. Christina har en god intuition i forhold til brug af søgeordssynonymer samt en naturlig flair for at levere de informationer, vores kunder gerne vil have”.

Thomas Høeg, marketingchef, Bravo Tours

“Christinas tekster er meget, meget gode og formår både at tale til vores kunder i netop deres sprog og tiltrække trafik via søgemaskinerne gennem professionel brug af søgeord. Samtidig har hun en god forståelse for, hvilke informationer kunderne har brug for og arbejder derfor meget selvstændigt. Jeg kan bestemt anbefale Christina, hvis du har brug for professionelle tekster til din hjemmeside.”

Kris S. Møller, Direktør, MedicGroup.dk

Udvalgte kunder