E-learning

Bliv skarpere til online markedsføring med E-learning

I dag findes der masser af muligheder for at blive klogere på online markedsføring. Du kan f.eks. tage på SEODay, du kan tilmelde dig et kursus med ECTS-point på IBA – eller du kan lade dig undervise af branchens bedste hjemme fra sofaen med e-learningforløb.

Særligt det sidste er en oplagt måde at blive dygtigere på, når du har din egen virksomhed. Den er nemlig ikke sådan lige at lukke ned, fordi du skal undervises flere uger ad gangen. E-learning derimod giver dig mulighed for at modtage og deltage i undervisning når det passer dig.

Hvad er e-learning – og hvad er det ikke?

E’et i E-learning står for ”electronic”. Det giver et indblik i, hvordan læringen finder sted, nemlig på et elektronisk medie. Derudover er de fleste former for E-learning webbaserede. Det betyder, at undervisningen kan finde sted overalt og alle tidspunkter på døgnet.

De fleste veludviklede e-learningsystemer foregår på tværs af medier. For eksempel ved at læringsforløbet både består af spændende podcasts, elektronisk undervisning, underholdende film og klassiske elektroniske quizzer med point – måske endda ovenikøbet, så man kan konkurrere kollegaer imellem.

E-learning er derimod ikke blot videokurser, som mange eksperter i dag sælger online som varmt brød. Disse kan ganske vist sagtens formidle viden, men indlæring er meget mere end at kigge på en formidler, der fortæller. Denne form for undervisning minder i øvrigt om klassisk tavleundervisning, bare foran en skærm. Nogle mennesker lærer fint på denne måde, men der er også rigtig mange, der ikke gør.

Det er netop her e-learning rigtigt kommer til sin ret: Ved at indtænke alle læringsstile og didaktiske virkemidler rammer man bredt, således at alle ender med at have lært en masse, uanset om de er bogorme eller computernørder.

Det bedste indenfor e-learning

Med ovenstående in mente er det oplagt at vælge en udbyder af e-learning, der har erfaring med, hvad der virker. Både for ham der har en lille virksomhed og hende der har en større, med flere medarbejder der har brug for eksempelvis salgstræning, kurser i produktkendskab eller ønsker at blive bedre til kundeservice.

Elearningspecialist.com har mere end 20 års erfaring med e-learning og udvikler ikke blot virtuelle læringsforløb, der virker. De giver samtidig kursisterne lyst til at lære, så e-learningsforløbet ikke blot bliver en pligt, men rent faktisk en fornøjelse. At den tilgang virker, ved alle vist. Det er bare at tænke tilbage til sin egen skolegang: Lærte vi mest, når historieundervisningen bestod af oplæsning fra en 50 år gammel bog – eller når vi var på udflugt til Historiecenter Dybbøl Banke eller Vikingeskibsmuseet i Roskilde?

Netop.

Selvom online markedsføring er et spændende område, som er fascinerende at fordybe sig i, er det bare stadig federe, når det hele har fået et ekstra lag power. Så sæt i gang og find det e-learningsforløb om online markedsføring, der matcher dit vidensniveau og dine interesser.